Nyttige links

På denne side kan du se links til andre sider. F.eks informationssider om indbrud eller havearbejde
Snerydning og saltning
Pligten til at rydde sne, salte og holde veje og stier rene påhviler dels Hillerød kommune og dels grundejere. Læs mere på Hillerød kommunes hjemmeside.
www.hillerod.dk/borger/trafik-og-veje/veje/snerydning-og-saltning/
Oprettet af: hlt, d. 22-05-2013
Affald
Hillerød Forsyning, Affald A/S varetager størstedelen af opgaverne med håndtering af affald i Hillerød Kommune. Læs mere på Hillerød kommunes hjemmeside.
www.hillerod.dk/ForBorgere/Natur_Miljoe_og_Klima/Miljoe/Affald.aspx
Oprettet af: hlt, d. 22-05-2013
Nyt pas
Hvordan får jeg et nyt pas? Det kan du læse om her på siden sammen med andre emner, som hvordan du fornyer dit kørekort, ændrer navn eller søger legater. Måske vil du finde en gammel bekendt og skal bruge en adresseoplysning? Dette er blot nogle få ting, du kan få brug for som borger i Hillerød Kommune. Læs mere på Hillerød kommunes hjemmeside.
www.hillerod.dk/ForBorgere/Samfund_Borger.aspx
Oprettet af: hlt, d. 22-05-2013
Trafik og veje
I Hillerød Kommune gør vi meget ud af de fysiske omgivelser, og vi har fokus på at det skal være en god oplevelse og nemt at komme rundt i kommunen, uanset om du er med offentlige transportmidler, privatbilist, gående eller på cykel. Læs mere på Hillerød kommunes hjemmeside.
www.hillerod.dk/ForBorgere/Trafik_Veje.aspx
Oprettet af: hlt, d. 22-05-2013
Beskæring af træer og buske
Grundejeren skal sørge for beskæring af træer , buske og hække, så færdsel på fortorvet ikke hindres. Beskæring skal foretages til skel så beplantningen holdes inden for det private areal. Hvis beplantning har bredt sig ud over fortov, vej eller sti, skal beskæring foretages i en højde af 2,50 meter over fortov og cykelsti og 4,20 meter over kørebane. Ingen beplantning må skygge for vejbelysning eller dække for vejskilte.
www.hillerod.dk/ForBorgere/Trafik_Veje/Vedligeholdelseafveje/Renholdelse/Grundejerens%20forpligtigelser.aspx
Oprettet af: hlt, d. 22-05-2013
Auto-ruden.dk
Hos auto-ruden.dk udføres alle former for reparationer af autoglas. Er en af bilens ruder revnet eller slået i stykker, sørger vi for en hurtig og professionel udskiftning til konkurrencedygtige priser. Kan helt klart anbefales. Har selv fået limet et stenslag på størrelse med en 2 krone. Ruden var revnet med 4-5 revner. Efter et besøg hos Auto-ruden, er stenslaget stort set forsvundet. Man kan kun lige ane det, hvis man kigger helt tæt på. Alle revner er væk
www.auto-ruden.dk/
Oprettet af: hlt, d. 16-04-2013
Bolius.dk
Bolius.dk og Bolius Nyhedsbrev formidler byggefaglig viden og inspiration i form af artikler og andre online services
bolius.dk
Oprettet af: hlt, d. 12-04-2013
Dyrlæge Trine Cramon
Klinikken er især lagt an på hjemmebesøg på tidspunkter, hvor dyreejerne er hjemme, da der bør være mulighed for bl.a. at få sit dyr vaccineret uden at skulle tage fri fra arbejde. Derudover er der mange, der ikke har mulighed for at komme til dyrlægen, da de eksempelvis ingen transportmuligheder har, eller hvis deres dyr ikke bryder sig om at køre bil. Der vil kun være mulighed for konsultationer efter aftale, hvorfor det som udgangspunkt er dyrlægeopgaver af ikke akut karakter, der tilbydes; se under ydelser Note: Kastration og sterilisation af katte og hunde foretages i klinikken.
www.cramonvet.dk/
Oprettet af: hlt, d. 09-02-2013
Flexintra
Flexintra er et skræddersyet intranet til foreninger og klubber, som ønsker et samlingspunkt for deres medlemmer. Et samlet sted på internettet hvor man kan dele viden og oplevelser i foreningen, klubben eller institutionen. Samtidig med, at bestyrelsen eller ledelsen kan styre samtlige funktioner ved hjælp af det avancerede administrationssystem.
www.flexintra.net
Oprettet af: hlt, d. 09-02-2013
Tømrer og snedkermester Ole Vinther
Tømrer- og snedkerarbejde udføres Udvendigt Døre, vinduer, tag, havestuer, udekøkkener, træterrasser, carporte, skure, tilbygninger, mm. Indendøre Gulve, lofter, vægge, døre, køkkener, mm. Service og vedligehold På eksisterende bygningsdele og inventar, mm.
www.olevinther.dk/
Oprettet af: hlt, d. 09-02-2013